MİLLETVEKİLİ YONTAR: ULU ÖNDER ATATÜRK'Ü SAYGI, MİNNET VE ÖZLEMLE ANIYORUM

CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 85. yılı nedeniyle yayınladığı mesajda, "saygı, minnet ve özlemle anıyorum" dedi.

Gündem Yayın: 09 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.11.2023 21:40:00
Editör - İzzet MEDE
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TRAKYA 2000 - Uzun süren savaşlardan fakir, yaralı ve yorgun  çıkmış bir milleti yeniden tarih ve medeniyet sahnesinde var eden Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, İstiklal Savaşı’nın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 85. yılında saygı, minnet ve özlemle anıyorum.
Türk milletine bağımsız bir devlet ve insanca yaşama onuru armağan eden Atatürk,  dahi bir asker, iyi bir devlet adamı, yenilikçi bir eğitimci, başarılı bir fikir insanı olarak sadece ülkemizde değil , dünya tarihinde de mazlum ülkeler tarafından örnek  alınan ve ilelebet kalplerimize yaşayacak bir liderdir. Atatürk’ün “en büyük eserim” dediği Cumhuriyet’i yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak, bağımsızlığımıza, kültürel değerlerimize sahip çıkmak, ilerlemenin ve gelişimin meşalesi olmak bu ülkenin tüm vatandaşlarının ve en önemlisi üniversitelerinin en büyük sorumluluğudur. Bizim yarınlara umutla bakmamızı sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı mirası layıkıyla koruyacağımıza ve yarınlara da el üstünde tutarak taşıyacağımıza söz vererek her 10 Kasımda olduğu gibi bu 10 Kasımda da onu gururla, özlemle ve rahmetle anıyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.