ÇORLU BELEDİYESİ DEPREMZEDELER İÇİN MOBİLYA ÜRETİYOR

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaşanan depremlerden etkilenen vatandaşları için başladığı baza, elbise dolabı ve yemek masasından oluşan mobilya üretimine devam ediyor.

Yayın: 08 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 08.03.2023 14:32:00
Editör - İzzet MEDE
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TRAKYA 2000 - Çorlu'ya yerleşen depremzede vatandaşların mobilya ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çalışmalarını sürdüren Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ürettiği mobilyaların ihtiyaç sahiplerine teslim edildiğini belirterek açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Yaşadığımız depremlerin ardından değerli vatandaşlarımızın yaralarını sarabilmek için Çorlu Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çorlu halkının verdiği büyük destek ile deprem bölgelerine yapmış olduğumuz yardımların ardından kentimize gelen depremzede vatandaşlarımız için halkımızın da destekleri ile yardımlarımızı sürdürüyoruz.

Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturduğumuz alanda vatandaşlarımızdan gelen ev eşyalarını depremzede vatandaşlarımıza ulaştırmanın yanı sıra Çorlu Belediyesi olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze ait atölyede baza, elbise dolabı ve yemek masası üretimine başlamıştık. İlk etapta üretilen 92 adet tek kişilik ve çift kişilik baza, 38 adet elbise dolabı ve 10 adet yemek masasından oluşan mobilyaları ihtiyaç sahiplerine teslim ettik.

Ekiplerimiz, depremden etkilenerek kentimize gelen vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda üretime devam edeceğiz." dedi.

#
Yorumlar (1)
Gülseren köylü
10.09.2023 23:18
Ben Adıyaman Gölbaşı konteynırda kalıyorum maddi durumum iyi değil benim acil çok acil bir gardırop ihtiyacım var Allah rızası için yardım edin
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.