2000
20002

Lüleburgaz Belediyesi Tiyatro Topluluğu kırdı geçirdi

Kültür 25.03.2025 - 14:14, Güncelleme: 25.03.2025 - 22:45
 

Lüleburgaz Belediyesi Tiyatro Topluluğu kırdı geçirdi

Oyunu belediye başkan yardımcısı Ceyhun Akgöl ve yüzlerce sanatsever izledi. Festival kapsamında 26 Mart’ta saat 21:00’da ‘Fosforlu Cevriye Yazarını Arıyor’ sahnelenecek.
TRAKYA 2000 - Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenlediği Amatör Tiyatro Festivali’nde oyuncularının tamamı belediye personelinden oluşan Lüleburgaz Belediyesi Tiyatro Topluluğu (LBTT) sahne aldı. Ferhan Şensoy- Haldun Taner Kabare’yi sahneleyen ekip dakikalarca alkışlandı. - Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenlediği Amatör Tiyatro Festivali, olanca hızıyla devam ediyor. 9 Mart’ta başlayan ve bugüne kadar onlarca tiyatro oyununun sahnelenip, söyleşi ve atölyelerin gerçekleştirildiği Amatör Tiyatro Festivali’nde 24 Mart’ta kahkaha tufanı koptu. Oyuncularının tamamı belediye personelinden oluşan Lüleburgaz Belediyesi Tiyatro Topluluğu, ‘Ferhan Şensoy-Haldun Taner Kabare’ oyunuyla LYSA Cahit Irgat Salonu’nda sahne aldı. Türk tiyatrosunun önemli isimlerinden Ferhan Şensoy ve Türk tiyatrosunda kabarenin öncülerinden Haldun Taner’i de sahneden anan Lüleburgaz Belediyesi Tiyatro Topluluğu üyeleri, dakikalarca ayakta alkışlandı. Oyunu belediye başkan yardımcısı Ceyhun Akgöl ve yüzlerce sanatsever izledi. Festival kapsamında 26 Mart’ta saat 21:00’da ‘Fosforlu Cevriye Yazarını Arıyor’ (Tiyatro Simurg) ve 27 Mart’ta saat 21:00’da ‘Şahları Da Vururlar’ (Ortaoyuncular /Ses Tiyatrosu) sahnelenecek.     Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Oyunu belediye başkan yardımcısı Ceyhun Akgöl ve yüzlerce sanatsever izledi. Festival kapsamında 26 Mart’ta saat 21:00’da ‘Fosforlu Cevriye Yazarını Arıyor’ sahnelenecek.

TRAKYA 2000 - Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenlediği Amatör Tiyatro Festivali’nde oyuncularının tamamı belediye personelinden oluşan Lüleburgaz Belediyesi Tiyatro Topluluğu (LBTT) sahne aldı. Ferhan Şensoy- Haldun Taner Kabare’yi sahneleyen ekip dakikalarca alkışlandı. - Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenlediği Amatör Tiyatro Festivali, olanca hızıyla devam ediyor. 9 Mart’ta başlayan ve bugüne kadar onlarca tiyatro oyununun sahnelenip, söyleşi ve atölyelerin gerçekleştirildiği Amatör Tiyatro Festivali’nde 24 Mart’ta kahkaha tufanı koptu. Oyuncularının tamamı belediye personelinden oluşan Lüleburgaz Belediyesi Tiyatro Topluluğu, ‘Ferhan Şensoy-Haldun Taner Kabare’ oyunuyla LYSA Cahit Irgat Salonu’nda sahne aldı. Türk tiyatrosunun önemli isimlerinden Ferhan Şensoy ve Türk tiyatrosunda kabarenin öncülerinden Haldun Taner’i de sahneden anan Lüleburgaz Belediyesi Tiyatro Topluluğu üyeleri, dakikalarca ayakta alkışlandı. Oyunu belediye başkan yardımcısı Ceyhun Akgöl ve yüzlerce sanatsever izledi. Festival kapsamında 26 Mart’ta saat 21:00’da ‘Fosforlu Cevriye Yazarını Arıyor’ (Tiyatro Simurg) ve 27 Mart’ta saat 21:00’da ‘Şahları Da Vururlar’ (Ortaoyuncular /Ses Tiyatrosu) sahnelenecek.

 

 


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trakyaolay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat plastik çember Avesta maçonnerie générale en savoieAvesta maçonnerie générale en savoie